miércoles, 20 de noviembre de 2013

LA POR

                                                                        La Por

  1. Tenim por perquè el nostre instint ens avisa d'un perill.
  2. Palpitacions, suo, tensió corporal...
  3. No tant, si es clar perquè no? 


    Jo considero interessant la frases que diu "No es valent el qui NO te por, si no el que sap conquistar-la.
                                                                 " No tothom te por de la mateixa cosa"
                                                                  "Permet reconèixer situacions que ens poden posar en perill. "


PEL·LÍCULES DE POR

 Un Home de negocis anomenat Jeffrey Desange mata a diversos dels seus socis ia la seva ex dona per després fugir portant-se a les seves dues filles: la jove Victòria de tres anys i la petita Lilly d'un any. Després de recórrer un remot camí ple de neu, s'estavellen contra uns arbres. Ell porta a les nenes a una abandonada cabana que és a prop. Sumit en la desesperació i el remordiment, es prepara per matar les seves filles i després suïcidar-se, però en l'últim moment és assassinat per una estranya figura que habita la cabanya.


 


Aquesta pel·lícula va sobre un noi que quan era petit, li perseguia un  fantasma. Ara ja es gran i te els seus fills. Ara el fantasma  persegueix el seu fill. Fins i tot ha entrat en coma i només el seu pare li podia treure de això.

Mentrestant, cinc estudiants universitaris-Dana , Curt, Jules , Marty, i Holden - van de vacances a una remota cabana al bosc, mentre que els tècnics els observen amb càmeres ocultes. A través del disseny de la cabana, l'ús de sofisticats controls ambientals i l'alliberament de drogues en l'aire que alteren l'humor, els tècnics manipulen el medi ambient assemblant a un arquetip de terror bastant comú, un punt que es fa veure diverses vegades en la pròpia pel·lícula.La pel·lícula que més m'ha agradat ha sigut el de mama perquè hi ha molt de misteris i emocions.No hay comentarios:

Publicar un comentario